Agenda

 

Als slaapexpert deel ik graag mijn kennis over superslapen via workshops, lezingen en masterclasses. Wil je mij uitnodigen om te komen spreken op je event, congres of relatiedag? Dat kan. Lees hier meer.

Juli 2019

26 augustus: VU Amsterdam

1 oktober: Congres CS opleidingen

14 november 2019: PEAK; Type 1 diabetes en sport zorgverleners symposium

Lees hier meer over dit symposium. 

28 november: Deutsche Bank 

Past events

Juli 2019

8 juli: Naval Inland Navigation

Masterclass onregelmatig werken voor kapiteins.

3 juli: Veris Bouwmaterialen

Juni 2019

27 juni: Zomermarkt – CS Opleidingen

 

Superslapen: Hoe maak je slaaptekort bespreekbaar en verhoog je de duurzame inzetbaarheid van jezelf, je team en je medewerkers? Lees hier meer.

25 juni: Unique management team in Almere (hoofdkantoor)

Masterclass: ‘Hoe maak je slaaptekort bespreekbaar?’

24 juni: Mind&Health Naarden

 

Is slapen een nutteloze bezigheid of is het moordend voor je succes? Ontdek het tijdens de masterclass SuperSlapen door Floris Wouterson, coach, auteur, ondernemer en levensgenieter. Lees hier meer.

13 mei: Seminar Slaap jezelf gezond: leer superslapen, 4youngpeople

 

Tijdens dit seminar deelt Floris Wouterson zijn kennis over superslapen. Ontdek bijvoorbeeld wat de 3 grootste slaapkillers zijn. Na dit seminar ga jij naar huis met een nieuwe slaapstrategie voor meer geluk en balans in je leven. Lees hier meer.

11 april: Workshop: Superslapen voor high-performers, Landelijke Studiedag Stichting LOOT – Topsport Talentscholen en CTO’s

 

Win je de Tour in bed of is rust en slaap overrated? Ontdek het tijdens de workshop ‘Superslapen voor high-performers’ door slaap-expert Floris Wouterson. Waar hebben highperformers op het gebied van sport, muziek of dans hun succes aan te danken? Wat is het verschil tussen Olympisch goud of zilver? Is uren en uren trainen het geheim? Of is het vooral bepalend hoe ze deze uren besteden? Schuilt daarin het verschil tussen de nummer #1 en de nummer #2 op het podium?

Lees hier meer.

8 april: Mind&Health Naarden

 

Is slapen een nutteloze bezigheid of is het moordend voor je succes? Ontdek het tijdens de masterclass SuperSlapen door Floris Wouterson, coach, auteur, ondernemer en levensgenieter. Lees hier meer.

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Privacy Policy: Als jij je inschrijft voor de sneak preview ga je akkoord met je aanmelding voor ons e-mail bestand waarin je handige tips, freebies en speciale promoties ontvangt op gebied van slapen, gezondheid en lifestyle.

Je krijgt ook wekelijks een tip van Floris om fit en uitgerust wakker te worden.

Ik werd geïnterviewd en besproken in: