Sanne Haarhuis – NL Kampioen Luchtballonvaren

Sanne Haarhuis – NL Kampioen Luchtballonvaren

Ik had 2 maanden geleden niet kunnen bedenken dat ik iedere dag om 5.30 uitgeslapen op zou staan

“Om beter te presteren tijdens mijn wedstrijden hete luchtballon varen (heel vroeg in de ochtend en heel laat in de avond) vroeg ik aan Floris om me te helpen met mijn slaappatronen tijdens deze wedstrijden.”

 

“Ik had niet verwacht dat onze coachingsgesprekken zo life-changing zouden zijn. In plaats van alleen te focussen op de wedstrijd had Floris aandacht voor mijn normale slaappatroon (je kan een patroon pas aanpassen als je het hebt…). Met zijn principe van change a little change a lot, heb ik een heel nieuw ritme gekregen en ben fitter dan ooit.”

 

“Ik had 2 maanden geleden niet kunnen bedenken dat ik iedere dag om 5.30 uitgeslapen op zou staan. En tijdens de afgelopen wedstrijd heb ik geen moment moeite gehad met uit bed komen om 3.30 en had ook geen last meer van mijn energy dips.”

 

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson