Slaap Upgrade Met Floris:
binnen 15 dagen goed slapen

19 juni – 9 juli 2019

15 dagen €399,-

Floris Wouterson

Krijg grip op je slaap en verdubbel je energie in 15 dagen

 

 • doorbreek de vicieuze cirkel van slecht slapen
 • verdubbel je energieniveau
 • krijg grip op je slaap en voel je gezond

Samen op de foto met Sonja Kimpen

Goed slapen zou geen uitdaging mogen zijn

Je kunt niet goed functioneren als je batterij niet is opgeladen. En dat is zeker het geval als je een tijdje niet goed slaapt. Je hebt 8 uur in bed gelegen en je voelt ‘s morgens nog steeds uitgeput. Of je slaapt te weinig en had graag nog een uur langer geslapen.

 

Het goede nieuws is, dat er een eenvoudige methode bestaat om snel goed te slapen, waarvoor je geen apparaten, gadgets of pillen nodig hebt. En…deze methode werkt voor iedereen.

 

Met dit 15 dagen persoonlijke begeleidingsplan krijgt je alle tools en strategieën in handen om grip te krijgen op je slaap. Dit online programma wordt gegeven door Floris Wouterson, auteur van de nummer #1 bestseller ‘SuperSlapen’ en kreeg recent 5 sterren van de NRC als het meest praktische boek om je slaapgewoontes te verbeteren!

Floris gaat je laten zien hoe je in 7 stappen je energieniveau verdubbelt. En slaap speelt hierbij een cruciale rol. Het is een formule voor ongekend veel levensenergie. Die ervoor zorgt dat je niet meer als een soort zombie rondloopt.

 

Hij gaat je helpen om makkelijk in slaap te vallen, lekker door te slapen en ‘s morgens uitgerust wakker te worden, zodat je de hele dag over voldoende energie beschikt.

Ook Ben van der Burg is een superslaper door mijn tips

Live online sessies en support via Messenger

De aangereikte strategiën zijn zo ontwikkelt dat je het optimale uit deze training haalt. Je krijgt alle tools aangereikt om jouw persoonlijke slaapstrategie te bepalen. Hiermee krijg jij grip op je slaap en een goed inzicht in jouw slaapgewoonten.

 

Je kunt de opnames van de live sessies op elk momenten terug kijken. In een speciale ledenomgeving vind je overzichtelijk al het cursusmateriaal bijeen.

 

Voor wie is snel goed slapen bedoeld?

 

Dit programma zal je helpen om met slaap je energieniveau te verdubbelen, als…

 

 • je de wens hebt om snel stappen te maken met je slaap
 • je weet dat kleine stapjes grote veranderingen brengen
 • jouw doel is om ongekend veel energie te hebben en je gezond te voelen

 

Dit programma is niet bedoeld voor:

 • mensen die alleen maar blijven dromen over goed slapen (je moet het doen!)
 • mensen die blijven volharden dat bingewatchen je slaapritme niet zal schaden
 • mensen die willens en wetens de kas van de apotheker blijven spekken

Wat krijg je als je meedoet?

 

 • een doorbraak in je vicieuze cirkel van slecht slapen
 • een verdubbeling van je energieniveau
 • minder last van stress en piekeren
 • geen ‘snaaihonger’ meer en je maakt betere voedselkeuzes
 • duidelijk inzicht wat slaap doet voor je lichaam
 • blijvend toegang tot het cursusmateriaal voor die diepe en herstellende nachtrust

 

Met alleen een internetaansluiting, laptop, tablet of desktop computer kun jij al meedoen. Plus pen en papier om notities te maken.

 

Cursusmateriaal

 

 • welkomstmail en intake
 • kennismaking met Floris
 • snel goed slapen starterskit
 • log in gegevens speciale ledenomgeving
 • altijd toegang tot het online cursusmateriaal

Agenda: 15 dagen Slaap Upgrade Met Floris

Jouw 15 dagen Slaap Upgrade bestaat uit 3 online sessies (ook wel webinars genoemd) met Floris, waarin je ook vragen kunt stellen. Mocht je een keer geen tijd hebben, geen probleem: je kunt de opgenomen sessies in je eigen tijd terug kijken.

Sessie: 19 juni tot 9 juli 2019
Coach: Floris Wouterson

Sessie: 10 juli tot 24 juli 2019
Coach: Floris Wouterson

PS.

De uren die je slaapt voor 12 uur ’s nachts, tellen dubbel.. Je slaap inhalen na een zwaar weekend… 7 uur slaap per nacht is het gezondsts… Wat denk jij: waar of niet waar? Je leert het tijdens de training!

testimonial3

‘Ik sliep al jaren slecht, was ’s nachts klaarwakker en had overdag gewoon te weinig energie. Deze training van Floris was voor mij dan ook echt een uitkomst. Niet alleen de handige tips en adviezen, maar ook de enorme betrokkenheid van Floris heeft mij super geholpen.’
– Lisa Witterveld

testimonial1

‘Slapen was tot voor kort iets wat ik er maar wat bij deed. Ik werd door Floris zijn kennis getriggerd. Ik ben gezonder gaan eten en houd me vast aan een slaapritme. Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel meer energie heb en slapen vooral leuk ben gaan vinden. Mijn lichaam en geest hebben er absoluut baat bij. Aanrader dus!’
– Liena Pat

testimonial2

‘Ik volg Floris al een tijdlang op social media en zag het succes van het boek ‘SuperSlapen’ voorbij komen. Daaruit bijkt maar weer dat slapen een belangrijk onderdeel van je leven is. Ook ik had slaapproblemen na ingrijpende privé omstandigheden. Ik slikte al jarenlang slaappillen. Recent heb ik een training van Floris gevolgd. Ik weet nu wat ik niet goed deed, ik slaap veel dieper en mijn levensenergie zorgt ervoor dat ik weer geniet van mijn leven. Bedankt Floris!’
– Tim Langeveld