“De tour win je in bed” Joop Zoetemelk

 

Het managen van energie, niet tijd is de sleutel voor het leveren van topprestaties. Maar ook voor je gezondheid, geluk en relaties. Als high performer, atleet of ondernemer is het belangrijk dat je effectief kunt (blijven) presteren onder soms barre omstandigheden. Als je niet fit bent of goed herstelt, kan dat direct een afbraakrisico hebben voor je organisatie, je gezondheid, gezin, inkomen en carrierepad.

Het VIP Coaching Traject

  • Mobiliseert alle vier de energiebronnen
  • Ondersteunt slim energiemanagement voor snel herstel
  • Zorgt voor meer uithoudingsvermogen, concentratie en focus
  • Reikt technieken aan om minder te slapen (efficiënter) en meer te presteren

 

Het VIP Coaching Traject is super praktisch en wetenschappelijk onderbouwd. Het helpt je om veel slimmer met je energie om te gaan. Want er is een direct verband tussen jouw mentale en fysieke veerkracht en de prestaties die je levert. De hamvraag is: 8 uur slordig slaapgedrag of 6 uur super slapen? De keuze is aan jou.

Klanten zeggen

Alex van Ginneken
Ondernemer

Vroeger sliep ik wel maar ik deed maar wat. Verschillende kussens en matrassen.. het was wel ‘ok’ maar niet geweldig. En als vader van 2 jonge kinderen en als ondernemer is een goede nachtrust goud waard. Zonder goede nachtrust wordt overdag performen een lastige.

Dankzij de inzichten van Floris heb ik mijn standaard qua slapen enorm kunnen verhogen en voel ik mij fit, fris en energiek. Floris zit vol met kennis over slapen en is klantgericht. Hij voelt zich verantwoordelijk en deelt graag zijn expertise en inzichten. Mooi om te zien dat je ook in slapen beter kunt worden.


Chris Cotteleer
International Company Coach

Als bedrijfscoach beoog ik al decennia lang een verbetering van de rendabiliteit van bedrijven door het coachen van werknemers en leidinggevenden.

Als marathon- en ultra-loper heb ik nood aan een overschot van energie om mijn klanten enthousiast te inspireren en achteraf de nodige duurtrainingen te doen.

Door het toepassen van de Tips van Floris merk ik bij mezelf als het ware een extra opgeladen batterij.

Als ik deze Tips mondiaal doorgeef aan operationele teams in het bedrijfsleven krijg ik niets dan positieve reacties en dankbaarheid.

Ik raad elke ondernemer dan ook aan om het boek van Floris als geschenk te geven aan de medewerkers.

Waarschijnlijk zal het de meest rendabele investering van dit boekjaar zijn.

Dit is niet voor iedereen…

In verband met mijn huidige agenda, kan ik slechts een zeer beperkt aantal VIP Cliënten toelaten (niet meer dan 10 per jaar). Ik geef de voorkeur aan een jaarprogramma om het maximale resultaat te bereiken.

 

Wanneer je meer wil weten over het VIP Coachingstraject, vul dan dit antwoordformulier in. Na ontvangst neem ik contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en om te ontdekken of er een juiste ‘match’ tussen ons is.