Opleiding Slaapcoach

Opleiding (beginnend) slaapcoach

Over de opleiding slaapcoach

Deze opleiding tot slaapcoach is ontwikkeld in samenwerking met Sonnevelt Opleidingen. Gedurende 4 cursusdagen besteden we aandacht aan de oorzaken en gevolgen van slecht slapen en slaaptekort. 

 

De volgende onderwerpen worden behandeld: slaapwetenschap, slaaphygiëne -omgeving en -comfort, oorzaken en oplossingen van slaapproblemen en slaapfysiologie.

Julie Bossaert

"De Slaapcoach Opleiding was allesomvattend voor mij, een breed spectrum aan topics en toch ook voldoende diepgang. Ik vond het een inspirerende en interactieve opleiding, vol van goede handvaten om zelf als coach aan de slag te gaan."

DE VOORDELEN

Voor wie?

De (nascholings)cursus slaapcoach is een waardevolle aanvulling voor o.a. mental coaches, loopbaancoaches, HR managers, case- en reïntegratiemanagers,  (bedrijfs)artsen, arbeidsdeskundigen, personal trainers, beweegcoaches, vitaliteitscoaches, levenscoaches en stress- en burn-out coaches.

 

Daarnaast is de (nascholings)cursus interessant voor zorgprofessionals, zoals psychotherapeuten, osteopaten, psychologen, sociaal pedagogisch werkers, wandelcoaches, hardlooptrainers en mindfulnesstrainers, die de cursus slaapcoach willen combineren met andere vormen van coaching.

Gemiddelde beoordeling eerste lichting

9,5 | beoordeling docent (Floris)

9.5/10

9,1 | totale indruk opleiding

9.1/10

DAg 1 | slaapwetenschap

DAg 2 | SLAAPHYGIëne - slaapomgeving - slaapcomfort

Evalien Swillens

"Het heeft mij méters verder gebracht! Ik ga er zeker iets mee doen, ik begin binnenkort met wat pilot-coachingstrajecten met mensen via mijn netwerk.​"

Dag 3 | Oorzaken en oplossingen van slaapproblemen

Dag 4 | Slaapfysiologie

Jeroen Bouman

"De combinatie tussen de kennisoverdracht en toepasbare tools heeft me erg gemotiveerd mensen met slaapproblemen te gaan helpen!​"

Kijk voor meer informatie over de Slaapcoach Opleiding op www.sonneveltopleidingen.nl,
of neem contact op via info@sonneveltopleidingen.nl / 0418-515782.