Auteur: Floris Wouterson
Podcast

Studio Maestro Podcast: De skill die zorgt voor goede beslissingen

Recent had ik het genoegen om te worden geïnterviewd door Dennis Van Leeuwen van Studio Maestro. Dennis weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken. Focus aan te brengen en met kleine positieve stappen naar een doel toe te werken. Niet voor niets is hij dan ook een van de meest succesvolle online marketeers van Nederland.

Hij zegt zelf: ‘Om deze gekke ideeën achterna te gaan, vind ik het belangrijk om fysiek en mentaal fit te zijn. Dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd goed kan presteren. En ik goede beslissingen kan nemen die zorgen voor meer vrijheid, volgers en klanten. In het proces van idee naar eindresultaat is er 1 heel belangrijk onderdeel dat (tenminste bij mij) veel te weinig aandacht krijgt. En dat is slaap. Rust voor het lichaam, rust tussen de oren.’

Je vindt de podcast hier met handige productiviteitshacks, tips en strategieën om met slaap je prestaties drastisch te verhogen. Maar ook hoe je in minder tijd, meer gedaan krijgt. Veel luisterplezier.

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer
Business Athlete

Hoe stilte zorgt dat je meer gaat zien: ‘Opeens waardeerde ik de kleine dingen weer’

Lees meer
Business Athlete

Het belang van bioritme en voldoende licht voor betere prestaties op de werkvloer: ‘Werkgevers moeten flexibel zijn’

Lees meer