Waarom je hier een superslaper wordt

Ben jij een high performer, ondernemer of atleet die goed wil slapen? Je slaapt tijdelijk wat minder. En je zoekt een slaapstrategie om je prestaties drastisch te verhogen? Dan zit je hier goed. 

 

Superslapers zijn alerter, hebben een beter libido en een sterker immuunsysteem. 

 

Als je goed slaapt heb je een 5x kleinere kans om verkouden te worden, je herstelt sneller van blessures, het kan zelfs voortijdig overlijden en kanker voorkomen.

 

Daarom deel ik hier mijn kennis met je over superslapen. Download eerst mijn checklist met de 3 grootste slaapkillers.

 

Dat zijn niet cafeïne, suiker of werkstress. Het zijn 3 heel andere dingen waardoor mensen slecht slapen. 

 

Download hieronder de checklist: ‘De 3 grootste slaapkillers’ en je ontvangt dan ook mijn wekelijkse slaap performance tips

Download de checklist

We werken voor leidende bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland, die met succes ons concept hebben geïmplementeerd.

Floris is de eerste slaapperformance coach van Europa

Over Floris

 • Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit
 • De afgelopen 16 jaar heeft Floris 16.234 mensen geholpen om goed te slapen
 • Coacht topsporters in binnen- en buitenland om beter te presteren
 • Geïnterviewd in onder andere NRC Handelsblad, VRT NWS, BNR nieuwsradio, MT magazine, NPO Radio 1, NPO Radio 2, RTL4, KRONCRV, BNNVARA, Algemeen Dagblad, Knack, VT4, ATV, Ambassadeurs Magazine en KMO Insider
 • Gastdocent ROI Boosting Academy
 • Veelgevraagd adviseur van bedrijven, ondernemers en high performers

Floris is regelmatig te zien en te horen op

Wat anderen zeggen over mijn boek en blog:

Vroeger sliep ik wel maar ik deed maar wat.

Alex van Ginneken
Ondernemer

Vroeger sliep ik wel maar ik deed maar wat. Verschillende kussens en matrassen.. het was wel ‘ok’ maar niet geweldig. En als vader van 2 jonge kinderen en als ondernemer is een goede nachtrust goud waard. Zonder goede nachtrust wordt overdag performen een lastige.

 

Dankzij de inzichten van Floris heb ik mijn standaard qua slapen enorm kunnen verhogen en voel ik mij fit, fris en energiek. Floris zit vol met kennis over slapen en is klantgericht. Hij voelt zich verantwoordelijk en deelt graag zijn expertise en inzichten. Mooi om te zien dat je ook in slapen beter kunt worden.

Kon ik direct aan het werk en voelde ik me energiek

Ninke van der Leck
Business Coach

Om voor mijn werk te kunnen reizen naar het buitenland zonder last te hebben van jetlags bij intercontinentale vluchten, vroeg ik Floris om advies. Je merkt meteen hoeveel expertise hij heeft als het gaat om slapen. Hij had zelfs een speciaal stappenplan voor me waarmee ik heel praktisch aan de slag kon.

 

Ik wist precies wat ik wanneer moest doen om een jetlag te voorkomen. Op de heenweg heb ik echt nergens last van gehad. Dus vanaf het moment dat ik aankwam, kon ik direct aan het werk en voelde ik me energiek. Ook voor de terugweg was ik goed voorbereid, dat neemt al zo veel spanning weg. Thanks Floris!

Merk ik bij mezelf als het ware een extra opgeladen batterij

Chris Cotteleer
International Company Coach

Als bedrijfscoach beoog ik al decennia lang een verbetering van de rendabiliteit van bedrijven door het coachen van werknemers en leidinggevenden.

Als marathon- en ultra-loper heb ik nood aan een overschot van energie om mijn klanten enthousiast te inspireren en achteraf de nodige duurtrainingen te doen.

 

Door het toepassen van de Tips van Floris merk ik bij mezelf als het ware een extra opgeladen batterij.

Als ik deze Tips mondiaal doorgeef aan operationele teams in het bedrijfsleven krijg ik niets dan positieve reacties en dankbaarheid.

Ik raad elke ondernemer dan ook aan om het boek van Floris als geschenk te geven aan de medewerkers.

Waarschijnlijk zal het de meest rendabele investering van dit boekjaar zijn.

GEBASEERD OP BEPROEFDE WETENSCHAPPELIJKE METHODES

 

Superslapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat voeding een belangrijk onderdeel is van een goede nachtrust.

 

Je ontdekt onder andere:

 

 • De beste superfoods om beter te slapen
 • Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in 1 keer afleert
 • De Wake Up Happy methode, die je toepast in 5 minuten per dag(samenvatting)
 • De Ultieme Powernap Formule, om overdag veel meer energie te hebben
 • Wat je leert van topwielrenners om met slapen je prestaties drastisch te verbeteren

 

Download alvast de 3-delige sneak preview:

 

✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ E-book (samenvatting)
✓ Key points (voor je beste nachtrust ooit)

Privacy Policy: Als jij je inschrijft voor de sneak preview ga je akkoord met je aanmelding voor ons e-mail bestand waarin je handige tips, freebies en speciale promoties ontvangt op gebied van slapen, gezondheid en lifestyle.

Je krijgt ook wekelijks een tip van Floris om fit en uitgerust wakker te worden.

Dr Patrick De Wit

Recent onderzoek bevestigd dat verandering in denkpatronen de sleutel is om slapeloosheid te behandelen. In het boek van Floris ontdek je manieren om je eigen denkpatronen te doorbreken.

 

Dr Patrick De Wit – Neuroloog en coördinator slaaponderzoek AZ Sint Jozef

NienkeGottenbos

‘Alles in het lichaam is met elkaar verbonden. We leren steeds meer over de invloed van onze voeding en leefstijl op onze gezondheid. Als je weet dat stress, voeding, beweging en zelfs ‘mijn’ onderwerp de darmflora allemaal invloed hebben op hoe ons lichaam functioneert, verbaast het je vast niet dat ook slapen een belangrijk onderdeel is van gezond zijn en blijven. En… al die dingen hebben ook weer invloed op elkaar! Floris zet dit in zijn boek helder uiteen én geeft praktisch advies over hoe je je slaap optimaal houdt. Welterusten!’

 

Nienke Gottenbos – Auteur van De Poepdokter – Gezond van Mond tot Kont

kasper-van-der-meulen

“Nachtrust – net als gezondheid – is een vaardigheid die bestaat uit het doorgronden van onderliggende systemen en je eigen biologie, en het verbinden met de natuurlijke prikkels waar we zo geïsoleerd van zijn geraakt. Floris reikt je met dit boek alle praktische tools aan om je prestaties drastisch te verbeteren’’  

Kasper van der Meulen – eigenaar Mindlift Learning en biohacker