Auteur: Floris Wouterson
Sleep Performance

Beter slapen door meer lachen? Ontdek hoe!

Wist je dat dat kan, beter slapen door meer lachen? Echt waar. Geef toe, een prettiger methode om beter te slapen is er toch niet? Gedaan met saaie oefeningen, vieze sapjes, spartaans leven, of meer van die onzin. Tijd voor humor en meer lachen om goed te slapen! Hoe dat werkt? Dat vertel ik je meteen.

Slaapgebrek door gebrek aan humor?

Hallo? Is dit wel ernstig? Wel ja. Niet dat ik het té ernstig wil maken, want dan kan je straks niet goed slapen, maar het kan effectief dat jij niet goed slaapt omdat je te serieus bent. Als je vergeten bent wat plezier maken is of gewoon te weinig humor in je leven hebt, ga je slechter slapen. Zet dus af en toe eens een gekke pet op.

De juiste cocktail voor een goede slaap

Het is zo belangrijk om te lachen en plezier hebben in het leven. Als je te serieus bent of teveel gaat piekeren over dingen, is dat in ieder geval geen goed recept om lekker te gaan slapen. Wat heeft een gekke pet daarmee te maken? Wel, we hadden hier laatst een feestje en ik dacht ik doe eens even die pet op. Je kan je voorstellen dat de meesten meteen begonnen te lachen. En dat terwijl ik dat soort petten gewoon graag draag! Mijn punt is, terwijl je lacht, pieker je niet. En wie ervoor open staat om gek te doen, vergeet even zijn zorgen. Het leven is ineens een pak minder zuur.

Meer fun is beter slapen!

Als gekke petten opzetten niet je ding is, verzin dan gewoon iets anders. Het maakt geen moer uit waarmee je plezier hebt. Ik daag je uit: ga meer lachen. Het is een kleine verandering waardoor je ook beter gaat slapen.

Het Ki-werkboekje

Humor allemaal goed en wel, maar je pakt het toch liever ietsje meer gestructureerd aan? Ook dat kan! 🙂 Ik ben sinds kort in contact gekomen met Hans Peter Roel. Die man schrijft ontzettend leuke boekjes en is vooral de man die in Nederland het verhaal van Ki en Ki-kracht in de markt zet. Hiermee wil hij mensen helpen om beter en makkelijker door het leven te gaan en meer plezier en meer humor met elkaar te hebben. Ik heb zijn Ki-werkboekje waarin bangelijk goede oefeningen in staan om minder te piekeren, maar ook om meer gecentreerd te en in je kracht te zijn.

Ik kan iedereen die last heeft van piekeren en zich vaak te druk maakt alleen maar adviseren om eens een boekje van hem te gaan lezen. En nogmaals, ga meer lachen, zet een gekke pet op en maak er gewoon een mooie dag van. Een mooie week, maand of jaar mag ook! 🙂 Denk eraan, het is dubbel gewonnen: meer plezier overdag én beter slapen ’s nachts. Dat kan alleen maar goed zijn!

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Het belang van slaap in topsport: ‘Maximaal trainen kan alleen als voeding en herstel in orde zijn’

Lees meer
Business Athlete

Zo pas je je slaapritme aan: ‘Timing van licht en voeding zijn cruciaal’

Lees meer
Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer