Auteur: Floris Wouterson
Review

Ellen – Deelnemer Slaap Upgrade

Zonder de slaapupgrade cursus had ik nooit zo duidelijk en snel onderliggende patronen herkend.

“Iedereen wil goed slapen, maar er iets voor doen, dat is soms moeilijk. Ik ga niet zeggen dat het alleen nooit was gelukt, maar ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de slaap upgrade cursus nooit zo duidelijk en snel onderliggende patronen had herkend.”

“Uiteraard is goed slapen belangrijk. Dat weet het kleinste kind. Maar uiteindelijk ook in actie schieten en je leven terug op de rails krijgen door je slaapproblemen écht aan te pakken,daar bleek ik toch de hulp van Floris Wouterson voor nodig te hebben. Ik volgde Floris alleen tijdje vanop afstand op YouTube, Facebook en via zijn nieuwsbrief en gebruikte met succes zijn tips om weer beter te slapen.”

“Maar het is zijn slaap upgrade cursus die mijn slaap uiteindelijk écht naar het juiste niveau heeft getild. Zo heb ik eindelijk weer energie overdag, na een heerlijke nachtrust. Het is echt hallucinant wat slecht slapen met je doet. Vaak ben je je er in eerste instantie zelfs niet eens bewust van. Voor ik het wist belandde ik in een burn-out, want ik had veelte lang te tekenen van mijn slaaptekort genegeerd. Ik werd nooit meer uitgerust wakker,waardoor ik prikkelbaar werd, mijn zoon onvoldoende aandacht kon geven en uiteindelijk ook op het werk de gevolgen zichtbaar werden. Ik kreeg last van concentratieverlies,overmatige stress en was totaal uitgeblust.”

‘De cursus was een soort van aha-Erlebnis. Het zorgde ervoor dat ik écht aan de slag wilde met zaken die ik eigenlijk al wel langer wist. Het werd met andere woorden tijd om werkte maken van regelmaat, rust en reinheid.’

“Zoals ik zei, ik probeerde al langer de tips van Floris toe te passen om mijn slaap te verbeteren. Dat lukte ook aardig, maar het moest toch nog een stapje verder gaan én een versnelling hoger. Het moest nóg beter én ik wilde ook zeker zijn dat ik die verbeterde slaap zou kunnen in stand houden.De slaap upgrade cursus wat precies wat ik nodig had om de nodige aanpassingen aan mijn slaapritueel ook effectief in praktijk om te zetten. Zaken zoals regelmaat, op een vast tijdstip gaan slapen en opstaan. Je weet dat zoiets werkt, want je past het toe bij je kinderen. Maar zelf… Zo mocht ik ook kennismaken met het fantastische effect van voedingssupplementen,zoals het effect van magnesium spray. Dat helpt écht! Kleine dingen, zo lijkt het wel, maar met een groot effect!”

‘Dus ja, ik ben veel frisser. En het is gewoon een kleine mindset. Het is een kwestie vandoen, van het juiste ritme te vinden. Als je ervoor open staat en je past wat je leert ook effectief toe, dan sta je fitter op met minder, maar dieper slapen. Echt fantastisch!’

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Het belang van slaap in topsport: ‘Maximaal trainen kan alleen als voeding en herstel in orde zijn’

Lees meer
Business Athlete

Zo pas je je slaapritme aan: ‘Timing van licht en voeding zijn cruciaal’

Lees meer
Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer