Auteur: Floris Wouterson
Review

Kees Geluk – Deelnemer Slaap Upgrade

Ik had ook al zoveel aan jouw boek gehad, dat ik wist dat Slaap Upgrade de juiste stap was.

“Ik slaap te weinig. En dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik in een burn-out terecht kwam, waardoor ik niet meer kon werken. Kon geen appje meer typen en geen mail meer schrijven. Ik kon niemand meer in mijn omgeving verdragen, omdat alles teveel was. Zelfs geluid was teveel. Ik kon helemaal niks eigenlijk.”

“Om drie uur werd ik standaard wakker. Soms nog eerder dan drie uur. Voor mij het moment om op zoek te gaan naar een oplossing”

“Toen ik mijn vrienden, en zelfs mijn eigen vrouw, niet meer kon verdragen ben ik op zoek gegaan naar een manier om te ontspannen. Want ja, die burn-out hakt erin. Om mijn gedachten wat rustiger te krijgen heb ik een mindfulness cursus gevolgd en ben ik gaan mediteren. Even op blote voeten wandelen en in het water lopen hielp ook wel aardig.”

“Helaas bleef dat slapen wel een probleem.”

“Heb allerlei soorten slaappillen en middeltjes uitgeprobeerd. Van acupunctuur tot zen meditatie, maar het slapen verbeterde niet. Ook de mindfulness hielp niet. En dan ga je wel even nadenken over de volgende stap. En is die er eigenlijk wel? Op het internet zijn er zoveel boeken, cursussen en weet ik het wat te koop. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik zag een recensie van jouw boek en dat trok mijn aandacht. Via BOOTZ nam ik deel aan jouw webinar en dat gaf voor mij de doorslag. Ik had ook al zoveel aan jouw boek gehad, dat ik wist dat dit de juiste stap was.”

“Door Slaap Upgrade ben ik beter gaan slapen.”

“Wat voor mij vooral heeft geholpen, was het opzeggen van die affirmaties die je bij je programma krijgt. Het staan voor de spiegel, leren van jezelf te houden, te ontspannen. Ik word met de dag vrolijker. Daarnaast ben ik ook gaan detoxen. Een simpele detox met groente en fruit. Ik merkte dat ik hiervan echt een flinke energieboost kreeg.”

“Ik vond het een enorm zinvol programma en wilde eigenlijk elke avond wel een webinar!”

“Morgen onze laatste sessie, helaas. Bedankt trouwens voor alles, ik heb er veel aan gehad. Zakelijk gezien had ik 3 jaar geleden al bij jou moeten inschrijven voor je training. Dan was ik minder geld kwijt geweest, dan nu. Maar dat is altijd achteraf gepraat.”

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Hoe mindfulness jou kan helpen in tijden van verandering: Het vermindert stress en verbetert werkprestaties’

Lees meer
Business Athlete

Het belang van slaap in topsport: ‘Maximaal trainen kan alleen als voeding en herstel in orde zijn’

Lees meer
Business Athlete

Zo pas je je slaapritme aan: ‘Timing van licht en voeding zijn cruciaal’

Lees meer