Auteur: Floris Wouterson
Review

Margot Vermolen – Deelnemer Slaap Upgrade

“Ik heb meer inzicht in het feit dat goed slapen al bij het wakker worden begint”

“Al 12 jaar sliep ik heel slecht. Ik ben hiervoor bij diverse artsen en therapeuten geweest. Omdat ik met het Paleo dieet begonnen was, merkte ik wel enige verbetering in mijn slaap het afgelopen half jaar. Doordat ik slecht sliep was ik minder fit en actief. Ik werk graag in mijn tuin, maar daar had ik geen fut meer voor. Ik twijfelde geen moment om mij in te schrijven voor de Slaap Upgrade cursus. Ik was na het lezen van het boek SuperSlapen zeer nieuwsgierig geworden.”

“De cursus heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen in het feit dat goed slapen al begint bij het wakker worden. Alles wat ik de hele dag doe of laat en wat ik eet, draagt bij aan een goede of minder goede nacht. Ook let ik er meer op dat ik pas naar bed ga als ik mij slaperig voel. Ook voor mensen die moeite hebben met het doorlezen van het hele boek, is dit een aanrader. Floris is een belezen man en hij verwerkt veel leuke wetenswaardigheden in zijn training.”

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Zo pas je je slaapritme aan: ‘Timing van licht en voeding zijn cruciaal’

Lees meer
Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer
Business Athlete

Hoe stilte zorgt dat je meer gaat zien: ‘Opeens waardeerde ik de kleine dingen weer’

Lees meer