Auteur: Floris Wouterson
Sleep Performance

Veel beter slapen: met je blote voeten in de sneeuw

Veel beter slapen met je blote voeten in de sneeuw? Ja, maar niet tegelijkertijd natuurlijk! Dat veel beter slapen is een gevolg van eerder met je blote voeten in de sneeuw te gaan wandelen. Slapen in de sneeuw zou in elk geval niet thuishoren in de categorie veel beter slapen! ????

Met je blote voeten in de sneeuw om beter te slapen

Haha die Floris met zijn gekke slaap-methodes, zei iemand onlangs. Om daarna toe te geven dat het eigenlijk wel werkt. ???? Want dat is het hem juist; mensen durven vaak iets niet te proberen omdat het een beetje gek klinkt. Of omdat ze schrik hebben om raar bekeken te worden. Ik kan je maar een ding zeggen: trek het je niet aan. Ik geef als slaapcoach raad aan topmanagers en sporters en geen van hen trekt mijn advies in twijfel, ook niet als het een beetje gek klinkt. Weet je waarom? Omdat ze effectief op mijn aanraden met hun blote voeten in de sneeuw zijn gaan stappen en hebben gemerkt dat het wérkt! Weet je, sporters en topmanagers hebben iets gemeen: ze gaan voluit voor het resultaat, ook als de methode waarop je dat resultaat behaald voor hen onbekend terrein is. Jij toch ook?

Veel beter slapen door beter te aarden

Nog niet zo lang geleden had ik het in een andere blog post over hoe fantastisch het is om contact te maken met de aarde en op je blote voeten door te tuin te lopen. Dat is in de sneeuw niet anders. Mijn boodschap is dus: ga ook als het gesneeuwd heeft eens op je blote voeten door te tuin stappen. Het is ronduit fantastisch om contact te maken met de aarde en die kou onder je voeten te voelen. En je gaat er écht beter door slapen!

Super energiek overdag én heerlijk slapen ’s nachts!

Door met je blote voeten in de sneeuw te gaan lopen, krijg je een ongelofelijke kick. De energie raast door je lijf en je voelt meteen dat je aan het begin staat van een heerlijk productieve nacht. Dat die dag daarna ook gevolgd wordt door een droom van een slaap, is dé bonus!

Wil je mij op mijn blote voeten door de sneeuw zien huppelen? Kijk dan even naar deze vlog. Zo zie je meteen dat ik elke methode om beter te slapen die ik aanraad, ook zelf effectief test én gebruik. Voor nu wens ik jullie een superdag en let it snow, let it snow, let it snow!

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer
Business Athlete

Hoe stilte zorgt dat je meer gaat zien: ‘Opeens waardeerde ik de kleine dingen weer’

Lees meer
Business Athlete

Het belang van bioritme en voldoende licht voor betere prestaties op de werkvloer: ‘Werkgevers moeten flexibel zijn’

Lees meer