Auteur: Floris Wouterson
Sleep Performance

Welke supplementen gebruik jij om beter te slapen?

Wist je dat beter slapen kan door het gebruik van de juiste supplementen? Mogelijk wel. Zo niet, lees dan even deze blog post. Je krijgt misschien wel persoonlijk slaapadvies!

Slaapsupplementen: doen of niet?

Eerlijk? Ik heb geen eenduidig antwoord op de vraag of je slaapsupplementen moet gebruiken om je slaap te verbeteren. Waarom niet? Omdat slaapsupplementen op zich niet specifiek genoeg is. Je kan een pak dingen doen om je slaap te verbeteren, supplementen nemen kan daar één van zijn, maar zoals met alles moet je vooral goed weten waar je mee bezig bent en niet alles over dezelfde kam gaan scheren. Supplementen om beter te slapen? Ja, als je weet dewelke!

Hoe zit het met de misvatting rond melatonine?

Is er dan een misvatting rond melatonine? Jawel! Want velen zien melatonine als een supplement, maar dat is het niet. Melatonine is een hormoon wat je beter niet te pas en te onpas gebruikt. Ik ken wel meer mensen die melatonine gebruiken om hun slaap te verbeteren of om een jetlag te bestrijden; toch raad ik aan dat niet zonder begeleiding te doen.

Welke supplementen gebruiken om je slaap te verbeteren?

Wat mag je dan wel innemen om beter te slapen? Dat hangt van verschillende factoren af. Ik zou in eerste instantie graag weten welke supplementen je nu gebruikt om je slaap te verbeteren. Laat het me weten onder deze blog post. Waarom? Omdat ik er persoonlijk op ga reageren. Ik ga jullie helpen om zo snel mogelijk beter te slapen. Gratis persoonlijk slaapadvies! En het is niet eens Kerstmis. 🙂

Gratis slaapadvies

Goed slapen is van levensbelang. Je slaap verbeteren is daarom een zaak die je ernstig moet nemen. Waarom zou je de gratis hulp van een slaapexpert weigeren? Vandaar dat ik het geweldig zou vinden als we vanaf vandaag samen aan de slag gingen om jouw slaap te verbeteren. Laat me weten welke supplementen je gebruikt on der post. Heb je andere vragen over slapen en voeding? Over het effect van koffie of alcohol bijvoorbeeld? Stel ze! Ik beantwoord ze allemaal met plezier! Ik ga je vertellen of je voedingsgewoontes je slaap goed of slecht beïnvloeden en wat je kan doen om je slaap meteen te verbeteren.

Ik kijk er in alle geval al naar uit om erin te vliegen! Laat die reacties maar komen! En blijf vooral ook deze blog volgen, want ik ben van plan om iedereen beter te laten slapen en deze plek te gebruiken om mijn expertise en ervaringen te delen. Tot de volgende!

SuperSlapen is het eerste Nederlandse boek over slapen dat aantoont dat slaap belangrijker is dan eten en bewegen samen! In SuperSlapen krijg je van Floris Wouterson een methode aangereikt zonder radicale veranderingen, maar kleine stapjes die grote effecten hebben.

Hier is een gratis voorproefje:
✓ Luisterboek (de 8 beste tips)
✓ Ebook (samenvatting)
✓ Key Points (voor je beste nachtrust ooit)

Download Gratis Sneak Preview SuperSlapen, het nieuwe boek van Floris Wouterson

Copyright

Header image: Great Green Wall

Over de auteur

Floris Wouterson

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.

Hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Missschien vindt je deze ook leuk

Business Athlete

Het belang van slaap in topsport: ‘Maximaal trainen kan alleen als voeding en herstel in orde zijn’

Lees meer
Business Athlete

Zo pas je je slaapritme aan: ‘Timing van licht en voeding zijn cruciaal’

Lees meer
Business Athlete

Katja Schipperheijn over learning mindset: ‘Social media geweldig om lerende mindset te voeden’

Lees meer